home
 HOME 
 PBX Tarifiranje - reporting 
 PBX Tarifiranje - WEB v4.0 
 PBX tarifiranje - reporting 
 PBX Tarifiranje - WEB v4.0 
 PBX Tarifiranje - WEB v3.2 
 PBX Tarifiranje - HOST 
 starije verzije 
 Korisničke upute 
 Licence 
 Reference 
 Kontakt 
 Download 
 Screenshots 
 
fiogf49gjkf0d
Licence
back 
 
fiogf49gjkf0d
fiogf49gjkf0d

Kupnjom Panasonic PBX tarifiranja dobivate potpuno funkcionalan program bez ikakvih funkcionalnih ograničenja i potrebe za dokupljivanjem dodatnih licenci za module!

Cijena samog programa ovisi isključivo o broju internih linija (extenzija) Vaše telefonske centrale za koju ćete dobiti potrebne licence. Licencirani program omogućava praćenje onoliko internih linija za koliko je sama licenca napravljena bez ograničenja vezanih uz broj WEB klijenata koji pristupaju samoj aplikaciji.

Dakle, nema skrivenih licenci i troškova, nema naknadnih troškova nadogranje novih verzija, nema skrivenih ili onemogućenih modula aplikacije .... dobivate potpuni program sa definiranim brojem korisnika koji kao što je navedeno, ovise o samom kapacitetu Vaše telefonske centrale.

Panasonic PBX tarifiranje zahtjeva dvije licence:

 • HOST licenca
 • WEB licenca

  Nakon uspješne instalacije aplikacije, potrebno je pokrenuti aplikaciju za generiranje korisničkih podataka koja se zove LGA.exe i standardno se nalazi u direktoriju: C:\Program Files\PANASONIC PBX tarifiranje HOST

  Klik za veću sliku...

  Klikom na gumb "Generiraj podatke za licencu" program će automatski generirati potrebne podatke za licencu nakon čega je prikazana sljedeća poruka:

  Klik za veću sliku...

  U ovom trenutku potrebno je da datoteku navedenu u info poruci pošaljete mailom na info@tarifiranje.com i obavjetite nas telefonom. Ovim završava postupak registracije programa nakon čega ćemo Vam E-Mailom poslati potrebne licence sa detaljnim uputama o implementaciji istih.


  Svaki korisnik ispravno licenciranog i registriranog programa uživa pogodnosti neograničenog prava na sve buduće nadogradnje na novije verzije programa kao i pravo na tehničku podršku.


  * Ukoliko imate bilo kakvih pitanja vezanih uz licenciranje programa, molimo da nas kontaktirate
 •  

   

  PBX Tarifiranje ©2005 - 2015 EKO PLAM d.o.o.. All rights reserved! Webmaster.